Onze juryleden voor deze editie zijn:

Christel Lanckvrind is regentes plastische kunsten en ging in 1990 als gids aan de slag in het toenmalige Museum voor Hedendaags Kunst te Gent. Daarna, vanaf 1999 werd ze gids in het Stedelijk Museum voor Actuele Kunst (SMAK) in 1999. Christel Lanckvrind is ook goed bekend met de grafische kunsten. Ze werkte 15 jaar als infografist en is sedert 2003 docente publiciteitsgrafiek.

Evi Bert is sinds februari 2011 actief als coördinator content management bij het Museum van Hedendaagse Kunst in Antwerpen (M HKA). Ze staat in voor de digitale werking, contextualisering en is nauw betrokken bij de opzet van het nieuwe Centrum voor Kunstarchieven Vlaanderen (CKV). Voorheen was zij collectiebeheerder bij het Agentschap Kunsten en Erfgoed en wetenschappelijk medewerker bij Online vzw.

Bart Marius is tentoonstellingsmaker, wetenschappelijk medewerker, onderzoeker en curator van het Gentse Guislainmuseum. Het opzet van het Guislain-museum is o.m. het ontsluiten van de geschiedenis van de psychiatrie. Daarnaast wil het museum taboes doorbreken, vanuit zowel de medische als de psychische context. http://www.museumdrguislain.be/