• Christine Lambrechts
    Christine Lambrechts (°1984) studeerde af als kunsthistorica en volgde daarna een postgraduaat in de conservatie van Hedendaagse Kunst. Ze werkt sinds 2008 in het M HKA op de collectieafdeling waar ze verantwoordelijk is voor het samenstellen van VISITE, tentoonstellingen in samenwerking met lokale cultuurcentra met de M HKA-collectie als inzet. Haar job bracht haar al in het atelier van vele lokale en internationale kunstenaars om te spreken over de inhoudelijke en materiële aspecten van hun oeuvre. Hiernaast geeft ze soms les over hedendaagse kunst en zet ze ook naast haar uren graag haar expertise in voor het begeleiden van lokale kunstenaars en erfgoedinstellingen.  
  • David Tanghe
    David Tanghe (°1969) is leraar Plastische Opvoeding en Esthetica te Geraardsbergen. Hij volgde de lerarenopleiding Plastische Opvoeding in Brussel en aanvullend de studierichting Schilderkunst aan de Kunstacademie van ’s Hertogenbosch (NL).  Sindsdien is hij blijvend beeldend bezig in de schilderkunst met reeds enkele solotentoonstellingen op zijn actief.
  • Charlotte Van Buylaere
    Charlotte Van Buylaere (°1984) is onafhankelijk curator en critica. Van Buylaere behaalde een Master in de Kunstwetenschappen en is momenteel assistent-curator van de Biënnale in Boekarest. Daarnaast is ze curator van de Gentse projectruimte These Things Take Time en schrijft ze regelmatig artikels voor het Belgische kunstmagazine (H) art.Van Buylaere heeft tal van internationale tentoonstellingen gecureerd en werkte onder meer voor Kunstenpunt, Renzo Martens Menselijke Activiteiten en S.M.A.K..